XClose
Get more with our Members Only Rate.
Sign In or Join Now!
 

Lennart Maas nieuwe Hotel Manager van Park Plaza Victoria Amsterdam


August 2017: Park Plaza Victoria Amsterdam kondigt Lennart Maas aan als nieuwe Hotel Manager. Maas (30) heeft jarenlangeervaring als Hotel Manager in de hotelbranche in onder andere Nederland en Abu Dhabi. Voorheen was hij werkzaamals Hotel Manager bij Holiday Inn Hotel Amsterdam. In zijn nieuwe rol zal Lennart verantwoordelijk zijn voor onderandere de renovatie van het hotel. 

Lennart Maas is onlangs aangesteld als nieuwe Hotel Manager van Park Plaza VictoriaAmsterdam. In zijn nieuwe functie zal Lennart verantwoordelijk zijn voor de grootschaligerenovatie van de hotelkamers, publieke ruimtes en het restaurant en de bar. Met hetbedenken en uitvoeren van nieuwe concepten zorgt Maas ervoor dat de hoogste kwaliteiten service gewaarborgd blijft voor alle gasten. Gastvrijheid staat voor zowel Maas als ParkPlaza Hotels & Resorts hoog in het vaandel.

Maas vertelt: “Ik kijk erg uit naar deze uitdaging, om zo mijn ervaring als Hotel Manager tegebruiken om samen met het team het Park Plaza Victoria Amsterdam naar een nog hogerniveau te brengen. We zitten momenteel volop in de verbouwing en ik zie mooie kansenvoor ons hotel zodra het compleet gerenoveerd is.”

Achtergrond

Voor zijn nieuwe aanstelling bij Park Plaza Victoria Amsterdam heeft Lennart drie jaar in de Verenigde Arabische Emiratengewoond en onder andere gewerkt bij het Banana Island Resort en Eastern Mangroves Hotel and Spa. Maas heeft gestudeerdaan de Hogere Hotelschool in Den Haag waar hij een BBA Bachelor in Business Administration in Hotel Management heeftbehaald. Maas heeft ook een cursus Global Hospitality Management gevolgd aan Ivy Legae elite universiteit Cornell. Jaarlijksorganiseert hij de “European Culinary Thropy” waar 4 en 5 internationale sterren hotel chefs tegen elkaar strijden voor de titel.