XClose
Get more with our Members Only Rate.
Sign In or Join Now!
 

Miljoeneninvestering Park Plaza Amsterdam Airport op schema

De twee maanden durende vernieuwing van Park Plaza Amsterdam Airport ligt op schema met een afrondingsdatum in juni 2012

Amsterdam, 18 april 2012 – PPHE Hotel Group Limited, eigenaar en exploitant van hoofdzakelijk full service upscale en lifestyle hotels, heeft vandaag aangekondigd dat de twee maanden durende vernieuwing van Park Plaza Amsterdam Airport op schema ligt met een afrondingsdatum in juni 2012.  

De PPHE Hotel Group heeft het conferentiehotel in 2010 aangekocht en heeft sindsdien grote investeringen gedaan om het scala aan services uit te breiden en zo de gastenervaring te vergroten. De groep is verheugd aan te kondigen dat het een aantal miljoen investeert in het hotel en dat de verbouwing op schema ligt met een verwachte voltooiing in juni 2012. De vernieuwing omvat onder andere een volledige transformatie van alle publieke ruimtes op de begane grond inclusief een nieuwe lobby, restaurant, bar, lounge en de toevoeging van een Spa & Wellness op de benedenverdieping. Het ontwerp voor het nieuwe interieur is gemaakt door Abrahams Crielaers in combinatie met ADP. Bekijk hier een impressie van de hotel veranderingen.

Nieuwe aanvullingen op het hotel zijn onder andere een state-of-the-art boardroom met de nieuwste audiovisuele toepassingen en een Executive Lounge. Het restaurant en de bar krijgen een nieuwe uitstraling voor zowel het ontbijtgedeelte en het aparte restaurant. De bar en lounge krijgen een upgrade en een Spa & Wellness worden toegevoegd met faciliteiten als een sauna, stoombad en fitnesscentrum.

Frans Wientjes, Regional General Manager PPHE Hotel Group Nederland geeft aan: “Na maanden van voorbereidingen zijn wij verheugd aan te kondigen dat de uitgebreide vernieuwingen op schema liggen. De nieuwe look & feel van Park Plaza Amsterdam Airport is een grote investering voor de groep. Het hotel wordt niet alleen gemoderniseerd maar er wordt tevens groots bijgedragen aan de totale ervaring van het verblijf van al onze gasten, zij het zakelijk of privé. Zeker in de nieuwe Executive Lounge bieden wij de mogelijkheid voor zakelijke gasten om na een vergadering of vlucht gebruik te maken van exclusieve services in een huiskamersfeer.”


TERUG naar alle persberichten - Nederland