XClose
Get more with our Members Only Rate.
Sign In or Join Now!
 

Park Plaza schakelt uit voor Earth Hour van het WNF

Park Plaza Hotels & Resorts, de upscale en lifestyle hotelketen neemt ook in Nederland deel aan Earth Hour, 's werelds grootste campagne ter bescherming van het klimaat.

Amsterdam, 15 maart 2012 - Park Plaza® Hotels & Resorts, de upscale en lifestyle hotelketen neemt ook in Nederland deel aan Earth Hour, ‘s werelds grootste campagne ter bescherming van het klimaat.

Na een recordjaar met 135 deelnemende landen in 2011 vindt Earth Hour van het Wereld Natuur Fonds plaats op 31 maart 2012 om 20:30 waarbij miljoenen mensen, instanties en bedrijven over de hele wereld hun lichten uitschakelen ten behoeve van een beter klimaat.

Park Plaza® Hotels & Resorts en art’otels in Duitsland, Hongarije, Nederland en Engeland steunen Earth Hour vol passie. Elk hotel komt met eigen initiatieven zoals een diner bij kaarslicht, ‘Earth Hour Happy Hour’ in de loungebars, en sommige hotels zetten diverse lichtinstallaties uit. De PPHE Hotel Group zal ook de lichten dimmen op de websites en social media accounts.

Andrew Swindells, Chief Operating Officer, PPHE Hotel Group vertelde: “Ik ben blij dat zoveel hotels dit evenement steunen en dat alle personeelsleden aangemoedigd worden om mee te doen. Het is niet alleen het uitschakelen van de lichten voor een heel uur; wij willen dat iedereen meedenkt over initiatieven waardoor de gasten Earth Hour 2012 kunnen beleven."

Colin Butfield, Campagnehoofd van het Wereld Natuur Fonds Engeland voegde toe: “Earth Hour gaat niet alleen over het sparen van 1 uur energie. Het gaat om iets dat veel groter is. Het gaat om het samenkomen van mensen die stilstaan bij de aarde die wij met zijn allen delen en hoe we deze kunnen beschermen. Niet alleen voor een uur per jaar, maar elke dag.”


TERUG naar alle persberichten - Nederland