XClose
Get more with our Members Only Rate.
Sign In or Join Now!
 

Beleef 's werelds grootste natuurtheater met Park Plaza« Hotels & Resorts

Boek een van de unieke Floriade-arrangementen met Park Plaza hotels in Amsterdam, Utrecht & Eindhoven.

Amsterdam, 13 maart 2012 – Park Plaza® Hotels & Resorts, de upscale en lifestyle hotelketen, werkt samen met het wereldberoemde Floriade bloemenfestival dat van 5 april t/m 7 oktober 2012 gehouden wordt in Venlo.

De Floriade is een evenement dat één keer per decennium gehouden wordt en bestaat maar liefst 52 jaar. Voorgaande edities zijn gehouden in Rotterdam, Amsterdam, Zoetermeer en Haarlemmermeer waar exposanten en bezoekers vanuit de hele wereld hebben kunnen genieten van een variëteit aan dans, theater, muziek, kunst en culinaire eetgelegenheden, allen geïnspireerd door de tuinen en paviljoenen met hun spectaculaire flora displays.

Park Plaza® Hotels & Resorts in Amsterdam, Utrecht en Eindhoven bieden u de mogelijkheid om dit bijzondere evenement te beleven met diverse unieke Floriade 2012 arrangementen waar entree tickets, vervoer van- en naar de Floriade, een overnachting in een Park Plaza® Hotels & Resorts Superior Room en ontbijt buffet bij inbegrepen zijn.

De Floriade stelt meer dan 100 exposanten ten toon binnen vijf unieke, gethematiseerde werelden waaronder de kruiden en thee rituelen van de ‘Relax & Heal’ wereld of de ‘Green Engine’ wereld. Ook kunt u bezoek brengen aan Villa Flora, de grootste indoor expositie van Europa waar u kunt ervaren hoe u een eigen sculptuur kan maken.

‘Education & Innovation’ neemt u mee op een reis langs een exotische kas waar bijzondere vruchten en groenten gegeten kunnen worden met als afsluiting het bereiden van uw eigen maaltijd. U kunt genieten van uw eigen kookkunsten terwijl u spectaculair entertainment kunt aanschouwen op de ‘World Show Stage’ langs de waterkant.

Bezoek onze website voor meer informatie over het Floriade & Park Plaza hotel en vervoer arrangement en boek direct.


TERUG naar alle persberichten - Nederland