XClose
Get more with our Members Only Rate.
Sign In or Join Now!
 

Park Plaza Victoria Amsterdam compleet gerestyled

Verblijf in een van de 164 urban style kamers en suites in de nieuwe Urban Wing

Amsterdam, september 2011 -  Het historische Park Plaza Victoria Amsterdam hotel beschikt over 306 modern ingerichte superior kamers, executive kamers en suites. Hiervan zijn 164 urban style kamers,  gelegen in de nieuwe Urban Wing, de afgelopen periode compleet gerenoveerd. Alle kamers hebben een strak trendy en eigentijds design gekregen. Hiermee kunt u met recht genieten van de uitstekende faciliteiten die het viersterrenhotel u te bieden heeft.

Kamers en suites
Park Plaza Victoria Amsterdam, het vlaggeschip van het bedrijf, heeft de afgelopen maanden verder gebouwd op de succesvolle renovatie van 2006 waarbij de helft van de kamers, alle openbare ruimtes en de buitenkant van het pand gerenoveerd werden. In de afgelopen periode zijn de 164 superior kamers, executive kamers en suites in de Urban Wing volledig geresyled. Het hotel beschikt hiermee over 306 modern ingerichte kamers en suites verdeeld over de Histrorical Wing en de nieuwe Urban Wing. De uitgebreide renovatie omvat zowel kamers als ook de badkamers van het Amsterdamse hotel. Het interieur is gedeeltelijk worden gebaseerd op het ontwerp van Park Plaza Westminster Bridge London, de meest prestigieuze hotel opening van Londen in 2010.  

De uitgebreide renovatie van dit hotel is begeleid door Jan-Willem Roenhorst, die sinds 14 februari dit jaar is aangesteld als Hotel Manager van het hotel. Jan-Willem brengt een schat aan internationale hotel ervaring mee en komt bij Le Meridien Parkhotel Frankfurt vandaan, waar hij de functie van Resident Manager bekleedde.
 
Vergaderfaciliteiten
Park Plaza Victoria Amsterdam is de ideale locatie voor zakelijke vergaderingen en privé-feesten. Het biedt 10 vergaderzalen tot max. 150 personen, boardroom en mogelijkheden tot private dining. Overal in het hotel kunt u gebruikmaken van gratis Wi-Fi. De vijf Hyde Park vergaderzalen worden eind 2011 volledig gerenoveerd.


TERUG naar alle persberichten - Nederland